Basketbal op Camping l'Europe nabij Murol in de Auvergne Tibou, de mascotte van Camping l'Europe in de Auvergne Activiteiten op camping l'Europe nabij Murol
Vakantie met een lach
Datum aankomst


Datum vertrek
Aantal personen 

Downloads
Blijf bij

Volg ons op:

Facebook Google+ YouTube

WiFiYouTube
Bekijk video

Actualiteiten

 
ACTIVITEITEN EN ENTERTAINMENT
Kinderclub GRATIS voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Uw kinderen zullen zich op Camping l’Europe zo goed vermaken dat zij u zullen vragen om terug tot komen! Naast het speelterrein, waar ze vaak bij aankomst al te vinden zijn, zullen ze het heerlijk vinden om tafeltennis of tennis, te spelen, vrij rond te kunnen fietsen op de paden van camping en om hun nieuwe vriendjes te ontmoeten op de kinderclub (4 tot 12 jaar) waar ze tijdens de zomervakantie van maandag tot vrijdag van harte welkom zijn.

In ons programma: spelletjes, sportieve activiteiten en optredens.

Kinderclub van Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne Vertier op Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne Diverse activiteiten op Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne

 Animation schedule example

 

Tibou, de mascotte van Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne
NIEUW: kom kennismaken met onze mascotte TIBOU!
Onvergetelijke momenten voor de kinderen!

 

 

Sportieve activiteiten op de camping
U hoeft zich geen moment te vervelen op Camping l’Europe: ons animatieteam heeft voor u een gevarieerd sportief programma, voor eenieder bereikbaar en vrij toegankelijk: voetbal, volleybalm basketbal, tennis, tafeltenis, jeu-de-boules, etc.

Volleybal op Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne

 

 

ATB op Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne
Verhuur van ATB voor de hele familie, bij de receptie van de camping, om per fiets de omgeving te verkennen.
Vanaf €8,00 per halve dag.

 

 

Te doen in de omgeving
Uiteraard kunt u in de directe omgevig van de camping genieten van al het goeds dat de natuur van de Auvergne u te bieden heeft:
Paardrijdtochten (onder begeleiding), kanovaren, ATB, vissen, klimbomen , quads, boogschutten, bezoek aan (kaas)boerderijen, bezichtiging van grotten, kasteel of imkerij.
Enkele voorbeelden van de activiteiten georganiseerd door Camping L'Europe. U hoeft zelf niets te regelen, dat doen wij voor u.
U wordt opgehaald en begeleid (met eigen vervoer!) tot de plaats van bestemming (met bijdrage).
ATB in de omgeving van Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne Boogschutten in de omgeving van Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne
Kanovaren in de omgeving van Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne
Thema avonden
Levendige thema-avonden vinden in de avond plaats bij de bar (loto, karaoke,spelletjes bij het aperatief) en dansavonden. Sfeervolle avonden waarbij het nooit té laat wordt, omdat iedereen z’n slaap nodig heeft.

Animatie in de avonden op Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne Animatie in de avonden op Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne


Camping L'Europe • Route de Jassat • 63790 MUROL Téléphone : Camping Auvergne 00 33 4 73 88 60 46 E-mail