Location de mobil-home au Camping l'Europe à Murol, en Auvergne Location d'emplacement au Camping l'Europe à Murol, en Auvergne Mobil-home au Camping l'Europe à Murol, en Auvergne
Vakantie met een lach
Datum aankomst


Datum vertrek
Aantal personen 

Downloads
Blijf bij

Volg ons op:

Facebook Google+ YouTube

WiFiYouTube
Bekijk video

Actualiteiten

 
STACARAVANS EN KAMPEERPLAATSEN
De stacaravans

Er zijn 6 types stacaravans voor 4 tot 6 personen (21m2 tot 30m2). De nieuwste stacaravans dateren van 2011 en bieden een ruim comfort in een moderne inrichting.

Elke stacravan is uiterust met 2 of 3 slaapvertrekken waarvan één met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en apart toilet, een salon en een volledig ingerichte keuken met koelkast, magnetron en koffiezetapparaat.

Elke stacaravan heeft een houten terras met tuinmeubilair en parasol. In de slaapkamers zijn kussens en dekens. Beddengoed, handdoeken , badmat en keukenlinnen kunt u desgewenst huren. Het is mogelijk dit bij de reservering reeds aan te geven.

Er is geen televisie. WiFi is bereikbaar in elke stacaraven (tegen betaling). De prijzen van de verhuur van de stacaravan zijn inclusief verbruik water, elektra en verwarming. De eindschoonmaak is niet inbegrepen en kan worden afgekocht (tarief €55,00).

 

Op de dag van aankomst ontvangen wij u tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Bij aankomst vragen wij een borg van €400,00, te betalen met bankpas. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 10.00 uur de stacaravan te verlaten, na eindcontrole. Uw borg zal dan worden gerestitueerd, onder voorbehoud dat de stacaravan schoon en heel is achtergelaten.
- 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed / 2 bijzetbedden), volledig ingerichte keuken...
Meer weten?
- 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed / 2 bijzetbedden), volledig ingerichte keuken...
Meer weten?
- 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed / 3 éénpersoonsbedden, waarvan 2 stapelbed of bedbank), volledig ingerichte keuken...
Meer weten?
- 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed / 2 éénpersoonsbedden), volledig ingerichte keuken...
Meer weten?
- 3 slaapkamers (1 tweepersoonsbed / 4 éénpersoonsbedden), volledig ingerichte keuken...
Meer weten?
Stacaravan Soleo
29 m² / 6 personen
Terrasse couverte
- 3 slaapkamers (1 tweepersoonsbed / 2 éénpersoonsbedden, 2 stapelbedden), volledig ingerichte keuken...
Meer weten?

Tarieven en reserveren van de stacaravans

 

 

 

 

De locatie
In het midden van de camping is een lommerrijk groot terrein voor uw tent, vouwwagen of caravan. Er zijn ruime plaatsen van 80 tot 200 m2, dicht bij sanitair, receptie en campingwinkel. Het terrein is goed toegankelijk voor minder valide personen. Het terrein is tevens toegankelijk voor campers (mogelijkheid tot ledigen van campers).

U kunt vanaf 14.00 uur bij ons terecht en wij verzoeken u op de dag van vertrek het terrein voor 12.00 uur te verlaten.

NIEUW: OVERNACHTING MET CAMPER
Speciaal tarief voor campers (aankomst vanaf 18h00, vertrek voor 10.00 uur): Laagseizoen €10,00 par nacht ipv €15,00; Midseizoen €12,00 ipv €19,50. Reductietarieven niet geldig in het hoogseizoen. Prijzen zijn op basis van 2 personen, excl. elektra en toeristenbelasting welke wordt berekend vanaf de 1e nacht. Extra persoon €1,00.

Prijzen en reserveringen kampeerplaatsen

 

 

 

 

Bewak, specialist op gebied van tenten, hikingmaterieel en outdoor equipment: www.be-wak.fr
Kampeerplaatsen op Camping L'Europe Kampeerplaatsen op Camping L'Europe
Kampeerplaatsen op Camping L'Europe

Camping L'Europe • Route de Jassat • 63790 MUROL Téléphone : Camping Auvergne 00 33 4 73 88 60 46 E-mail