Zwembad en glijbaan van Camping l'Europe nabij Murol in de Auvergne Wateractiviteiten van Camping l'Europe nabij Murol in de Auvergne Wellness Camping l'Europe nabij Murol in de Auvergne
Vakantie met een lach
Datum aankomst


Datum vertrek
Aantal personen 

Downloads
Blijf bij

Volg ons op:

Facebook Google+ YouTube

WiFiYouTube
Bekijk video

Actualiteiten

 
VERWARMD ZWEMBAD GEOPEND VAN APRIL TOT SEPTEMBER

Het hart van de camping, het zwembad, verwarmd tot 28 graden is gelegen tegenover de bar en vormt een bron van ontspanning. Terwijl de kinderen zich vermaken op de waterglijbaan en in het kinderbad, kunnen de ouders zich heerlijk ontspannen in een van de ligstoelen.

Tijdens het hoogseizoen kunt u in het zwembad aquagymen op muziek, voor eenieder toegankelijk. In één woord: ontspanning!

Het zwembad is dagelijks geopend van april tot september van 10.00 uur tot 18.00 uur en in juli en augustus tot 19.00 uur. Het zwembad is zonder toezicht en enkel toegankelijk voor campinggasten (diepte 1.60m).
 

Zwembad van Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne Wellness Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne Het Lac Chambon dicht bij Camping l’Europe nabij Murol in de Auvergne

De pluspunten

Download hier de diverse behandelingen


Gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen door
een schoonheidsspecialiste uit Sqint-Nectaire.
Laat u verwennen en maak van uw vakantie
tot een wellness-moment.

 

Het meer ‘Lac Chambon’

Hier kunt u genieten van het strand aan het Lac Chambon, een meer ontstaan door een natuurlijke vulcanische dam, gelegen op 800 meter van de camping. Het meer is bereikbaar per fiets of te voet, ook met wandelwagen, in slechts 15 minuten.

U kunt hier genieten van het overweldigende uitzicht op het Sancy-gebergte en genieten van de mogelijkheden in het water (zwemmen, spelen voor kinderen). Verder is er mogelijkheid tot canovaren, kayak, hengelsport, zeilen, waterfietsen, en u vindt hier restaurants en winkels.


Camping L'Europe • Route de Jassat • 63790 MUROL Téléphone : Camping Auvergne 00 33 4 73 88 60 46 E-mail